Nyheter

May 6, 2024

Reading the Room: Cowboys som spelar rysk roulette vid Running Back

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

När vi dyker in i Dallas Cowboys strategiska spelbok för den kommande säsongen, blir det allt tydligare att lagets tillvägagångssätt för att hantera sin löparlista (RB) är fylld av osäkerhet och risker. Jerry Jones "All-In"-strategi, som har höjt ögonbrynen med sina quarterback-beslut, sträcker sig ut i ännu grumligare vatten när vi undersöker situationen vid runback. När Cowboys väljer bort en stark marknad för fria agenter och gör tvivelaktiga val, verkar Cowboys spela med sin backfield, ett drag som kan få betydande återverkningar för deras offensiva spel.

Reading the Room: Cowboys som spelar rysk roulette vid Running Back

Viktiga takeaways:

  • Cowboys förbise en talangfull pool av free-agent running backs, vilket väckte frågor om deras rekryteringsstrategi.
  • Utkast till beslut har lämnat laget med ett mindre än idealiskt setup för att backa, förlita sig på veteraner och oprövad talang.
  • Ezekiel Elliott, trots sin erfarenhet, kanske inte är den RB1 som Cowboys desperat behöver.

Cowboys beslut att föra vidare en rik marknad för fria agenter, inklusive namn som Derrick Henry och Saquon Barkley, var det första tecknet på en riskabel strategi. Draften erbjöd inte mycket tröst, eftersom laget prioriterade en kant-rusher framför tillgängliga backtalanger. Detta tillvägagångssätt tyder på att man litar på veteranen Ezekiel Elliott för att återta sin bästa form, en chansning som ignorerar verkligheten av idrottares prestation över tid.

För närvarande har Cowboys-listan åtta backar, var och en tävlar om en plats i ett lag som verkar osäker på sin riktning. Elliott, trots en mindre än fantastisk säsong med Patriots, är fastställd som RB1. Men hans projicerade prestation och det övergripande tillståndet för Cowboys löparspel inger inte förtroende. Birollerna, inklusive Rico Dowdle och den underutnyttjade JaQuan Hardy, presenterar en blandning av ouppfylld potential och begränsad inverkan.

The New Kids in Town:

  • Royce Freeman, trots en fluktuerande karriär, erbjuder en strimma av hopp om han kan dra nytta av sin senaste uppgång med Rams.
  • Nykomlingarna Snoop Conner och Nathaniel Peat, även om de inte är omedelbara hot om RB1-platsen, tillför djup men understryker osäkerheten i Dallas backfield-strategi.

Cowboys tillvägagångssätt för sin runback-lista liknar ett spel rysk roulette, där insatserna är höga och resultatet är oförutsägbart. Denna strategi speglar inte bara en tveksam utvärdering av tillgängliga talanger utan belyser också en bredare fråga inom teamets rekryterings- och utvecklingsfilosofi. När säsongen närmar sig kommer Cowboys löparspel att vara under intensiv granskning, med både fans och analytiker som ifrågasätter om detta spel kommer att löna sig eller om det kommer att ytterligare komplicera Dallas strävan efter framgång.

Först rapporterad av: Källans namn, datum

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
undefined is not available in your country. Please try:
The Ultimate Power Up Roulette Review: Funktioner, spel och dom
2024-06-04

The Ultimate Power Up Roulette Review: Funktioner, spel och dom

Nyheter