Officiella Roulette regler

I roulette kommer dealern att snurra roulettebordet ett sätt medan bollen snurrar åt andra hållet. Spelare satsar på vilket nummer bollen kommer att landa på när roulette bordet slutar snurra. Detta nummer är vinnaren, och spelaren som satsar korrekt vinner omgången, och dealern inleder en ny omgång.

Alla roulettabeller har två sektioner. Det första avsnittet innehåller siffrorna. Det här avsnittet är där spelarna placerar sina satsningar. Det andra avsnittet kommer att ha snurrnummer. Siffrorna kommer från noll (0) eller dubbel noll (00) till 36. Nollorna är gröna, och de andra siffrorna växlar mellan svart och rött.

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter
Typer av satsningar i roulette

Typer av satsningar i roulette

På de flesta roulettabeller har spelare möjlighet att göra två framstående typer av insatser, insatser och utanför. Insatser på insidan innebär satsningar på antalet eller grupp nummer som en spelare önskar att bollen skulle landa på. Denna typ av vadslagning kan vara enkel, som att bollen kommer att landa på fickan nummer 3 eller 20.

Utanför spel satsar på något annat snarare än siffrorna. Här kan spelaren satsa att bollen kommer att landa på en udda eller jämn ficka. Dessutom kan en spelare satsa på bollen för att landa på en röd eller svart ficka eller till och med en grön.

Typer av satsningar i roulette
Lägga spel på roulette

Lägga spel på roulette

Alla deltagande spelare i ett roulette-spel måste placera sina satsningar innan spelet startar. Dealern tillåter en öppen session där spelare kommer att placera sina marker på de val som de vill göra. När varje spelare gör sitt spel och bekräftar att det är korrekt snurrar dealern bordet först och släpper sedan bollen i motsatt riktning.

När en spelare placerat sin insats, och dealern snurrar bordet, är spelet i session. Denna fras innebär att spelaren inte kan dra tillbaka sin satsning och kommer att behöva vänta på att rundan är slut. Spelaren kan lämna spelet före nästa omgång.

Lägga spel på roulette
Fastställa en vinnare i roulette

Fastställa en vinnare i roulette

Reglerna för hur man bestämmer vinnaren i ett spel med roulette är mycket enkla. Spelaren som vinner omgången är den som placerade en satsning på det vinnande numret eller någon annan påverkande faktor. När bordet slutar snurra granskar dealern varje persons insats mot resultatet, och i händelse av att det finns en vinnare (eller vinnare) kommer han eller hon att meddela vinnaren.

Dealern fortsätter sedan att välkomna satsningar för nästa omgång. Om ingen vinnare är tillgänglig, betyder det att alla spelare i den omgången tappade insatsen. Dealern startar nästa omgång och tar satsningar för den.

Fastställa en vinnare i roulette
Spelarens uppförande under roulette-spel

Spelarens uppförande under roulette-spel

I ett roulette-spel styr vissa regler hur spelare agerar sig när spelet fortskrider. Nummer 1-regeln är att en spelare inte kan avbryta en satsning när bordet börjar snurra. Spelaren måste vänta och se resultatet av spelet.

Dessutom är det bara återförsäljaren som kan göra utbetalningen under ett roulette-spel. På samma sätt är återförsäljaren den enda som kan röra chips för spelarna som förlorade. Slutligen, i ett roulette-spel, kan ingen spelare röra markören för det vinnande numret; också fortsätter spelet.

Spelarens uppförande under roulette-spel
About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson