Disclaimer

Clarie Dubois
PublisherClarie DuboisPublisher
WriterErik JohanssonWriter

RouletteSeal är en tredje parts anslutna webbplats. Det ägs eller drivs inte av något RouletteSeal-spelbolag och tillhandahåller inga speltjänster. Det vi tillhandahåller är en informationsportal, inklusive recensioner och rekommendationer av onlinespelwebbplatser, strategiskt spelmaterial och andra former av råd för våra besökare.

Som en ansluten webbplats marknadsför vi och visar annonser och länkar för speltjänster och andra tredjepartswebbplatser. RouletteSeal är inte kopplad till någon av de externa webbplatserna som är länkade från dess sidor. Vi är inte bundna av, eller kommer vi heller inte hållas ansvariga för, någon tredje part som är länkad från vår webbplats. Vår anknytning ger oss rätt till genererade uppdrag från hänvisningar till sökmotorer och alla kvalificerade aktiviteter från våra besökare.

Samtidigt som vi gör allt för att förse våra användare med korrekt, aktuell information, kan vi inte garantera giltigheten av någon information som tillhandahålls på RouletteSeal. Informationen vi tillhandahåller är, så vitt vi vet, korrekt vid publiceringstillfället, men vi ger inga garantier eller framställningar. Vidare kan vi inte hållas ansvariga eller juridiskt ansvariga för något innehåll eller uppförande som våra besökare kan stöta på genom att använda någon av de externa länkar på vår webbplats.

Våra användare måste förstå att spel över internet för riktiga pengar innebär risk. Det finns alltid chansen att de kan förlora pengar. Vår roll som en tredje parts spelportal är att föreslå vad vi anser vara upprättstående spelwebbplatser. Att använda sig av alla spelwebbplatser som marknadsförs på vår webbplats, oavsett om det är en gratisspelare eller medlem av riktiga pengar, är det till användarens fulla bedömning. Du samtycker till att inte hålla Onlinecasinorank.co eller någon av dess ägare / anställda ansvariga för pengar som tappat spel online.

Se vår \ * \ * Sekretesspolicy \ * \ * -sida för mer information om dataskydd för våra besökares personliga information.

Uppdateringar av dessa villkor Om vi när som helst anser att det är nödvändigt att göra ändringar i användarvillkoren kommer vi att ange datum för dess revidering nedan. Kom tillbaka ofta för att säkerställa att du känner till den senaste versionen.

About the author
Clarie Dubois
Clarie Dubois
About

Montrealfödda Claire "RouletteRouge" Dubois är drivkraften bakom RouletteSeal. Med en känsla för fransk elegans och en känsla för siffror har hon gjort RouletteSeal till toppdestinationen för rouletteälskare som söker både charm och strategi.

Send email
More posts by Clarie Dubois