Bästa Roulette Odds online

Det finns tre populära roulette-spel över hela världen. Dessa inkluderar amerikansk, fransk och europeisk roulette. En sak som alla dessa spel har gemensamt är att de litar på ren tur, och därför är spelarens odds de viktigaste. Innan de beslutar om rätt variant att välja ska spelare därför förstå oddsen för att vinna i matchen.

Många granskare hävdar att rouletteoddsen är ganska hög. Det finns vanligtvis 38 nummer som spelare kan landa på. Därför är oddsen för att träffa ett enda nummer rena 37: 1. Den här artikeln kommer att diskutera sätt på vilka spelare kan vinna trots dessa odds.

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter
Beräkna ens satsningar med hjälp av roulette-diagram

Beräkna ens satsningar med hjälp av roulette-diagram

Det är vanligt att höra spelare fråga om hur mycket pengar de kan vinna på roulette. I de flesta fall skiljer sig svaret ofta från den roulettevariant som spelare väljer att spela. Det är därför det är viktigt att följa tillgängliga roulette-diagram för att förstå ens odds.

Det finns många webbplatser på internet som ger exakta beräkningar av oddsen för roulette baserat på deras varianter. Dessa beräkningar görs baserat på det belopp som spelarna kan vinna genom att satsa 1 enhet. En sak är dock tydlig: Amerikansk roulette har de lägsta utbetalningsprocenten jämfört med andra varianter.

Beräkna ens satsningar med hjälp av roulette-diagram
Odds och utbetalningar för insatser utanför

Odds och utbetalningar för insatser utanför

I roulette finns det vanligtvis två typer av satsningar. Dessa inkluderar insidan och utsidan. Som namnen indikerar är insatserna baserade på vadspositionerna i roulette-listorna som finns på nätet. I de flesta fall har de yttre satsningarna större chanser att vinna. Dessa kommer emellertid att ha lägre utbetalningar jämfört med insatser på insidan.

Människor som gillar att spela det säkert och vill ha spel med högre odds, utanför spel är de bästa alternativen för dem. De mest populära spel utanför benämns jämna pengar. Dessa satsningar har normalt odds upp till 50%, och många spelare älskar dem.

Odds och utbetalningar för insatser utanför
Odds och utbetalningar för insatsspel

Odds och utbetalningar för insatsspel

Insatsinsatser har å andra sidan vanligtvis mycket låga odds att vinna. Men de har de bästa utbetalningarna för spelare som vinner. I detta fall kommer spelarna ofta att satsa på enkelnummer eller en liten grupp nummer som en kombination. Precis som de yttre satsningarna, är dessa satsningar alltid beroende av roulette-diagram.

Det finns sex vanligaste typer av insatser, nämligen rak, split, street, hörn, double street och basket. Raka satsningar kräver att spelare satsar på ett enda nummer, delade satsningar innebär att satsa på två nummer av 38, och gatan kräver satsning på fyra och så vidare.

Odds och utbetalningar för insatsspel
Öka ens odds i roulette

Öka ens odds i roulette

Även om roulette enbart förlitar sig på tur har spelare med en strategi bättre chans att vinna i spelen. Till att börja med kan spelet verka som att det bara handlar om att dela ut chips och göra en insats. Faktum är att efter den första insatsen blir det svårt för spelare att kontrollera sina instinkter. Men det är bra att vara professionell för att undvika frustrerande förluster.

Till att börja med bör man bara satsa på insatser utanför och hålla sig till minimitabellen. Det är också bra att placera agers på två externa satsningar med lika pengar. Den ena satsningen ska ha en jämn satsning medan den andra en kolumninsats.

Öka ens odds i roulette
About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson