Nyheter

May 21, 2024

Aer Lingus lyser upp himlen med ny säsongsservice till Las Vegas

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

När vinterns kyla närmar sig är Aer Lingus inställd på att värma upp sin resplan med en bländande ny destination. Från och med den 25 oktober 2024 kommer det irländska flaggskeppet att lansera en vintersäsongstjänst direkt till hjärtat av Nevadas skimrande ökenoas, Las Vegas. Den här tjänsten är inte bara en flygbana utan en bro som förbinder Emerald Isle med världens underhållningshuvudstad, lagom till mellantidsuppehållet och sträcker sig fram till vårblomningen den 29 april 2025.

Aer Lingus lyser upp himlen med ny säsongsservice till Las Vegas
  • Viktiga takeaways:
    • Aer Lingus tillkännager en ny vintersäsongstjänst till Las Vegas, som trafikerar från 25 oktober 2024 till 29 april 2025.
    • Flygbolaget kommer att använda en Airbus A330, som erbjuder en blandning av 30 businessklass och över 275 säten i ekonomiklass.
    • Biljettpriserna börjar på 499 € tur och retur, inklusive skatter och avgifter, vilket signalerar en tillgänglig lyx eller äventyr för många.

Ombordstigningen från Dublin är den här rutten perfekt tidsbestämd för dem som vill fly de kallare månaderna, och erbjuder en soldränkt paus eller ett dyk in i de neonupplysta nätterna i Las Vegas. Med flyg schemalagda tre gånger i veckan siktar Aer Lingus på att tillgodose ett brett utbud av resenärer, från semestersökande till globetrotters i businessklass som söker en lyxig resa till öknen.

Airbus A330, utvald för denna rutt, utlovar komfort och stil med sin konfiguration av 30 businessklass och över 275 säten i ekonomiklass. Detta val understryker Aer Lingus engagemang för att tillhandahålla en njutbar och förstklassig reseupplevelse för alla sina passagerare.

Priset är inställt på att börja från 499 € retur, inklusive alla skatter och avgifter. Denna konkurrenskraftiga prissättning är ett strategiskt drag av Aer Lingus för att göra Las Vegas mer tillgängligt för sina kunder, oavsett om det är på fritiden eller för affärer, och lovar en oförglömlig resa till en av världens mest ikoniska destinationer.

En långvarig ambition kommer till liv:

Aer Lingus expansion till Las Vegas beskrivs av flygbolaget som ett förverkligande av en "långt hållen ambition", som markerar en betydande milstolpe. Las Vegas hyllas inte bara för sitt soliga klimat utan också som ett globalt nav för underhållning, sport och naturliga underverk. Denna nya rutt återspeglar Aer Lingus engagemang för att vidga sina horisonter och erbjuda sina kunder unika och eftertraktade reseupplevelser.

Steve Hill, president och VD för Las Vegas Convention and Visitors Authority, uttryckte entusiasm över detta nya partnerskap och lyfte fram potentialen för ökade irländska och europeiska besökare till Las Vegas. Med över 52 000 besökare från Irland 2023 förväntas denna direktrutt öka turismen ytterligare och stärka banden mellan de två destinationerna.

En strategisk expansion:

Denna nya rutt är ett bevis på Aer Lingus strategiska fokus på att utöka sina transatlantiska erbjudanden, och inser vikten av att ansluta Irland till nyckeldestinationer över hela världen. Flygbolagets beslut att äntligen lansera denna tjänst till Las Vegas antyder ett självsäkert steg mot att tillgodose passagerarnas föränderliga behov och preferenser. Det understryker också Dublin Airports växande roll som ett bekvämt nav för resenärer som vill utforska utanför sina gränser, med förklarningsfaciliteter som gör resan ännu smidigare.

När Aer Lingus förbereder sig för att lysa upp himlen med sin nya säsongsbetonade service till Las Vegas, kan resenärer se fram emot en blandning av lyx, underhållning och äventyr. Med biljetter nu till försäljning är drömmen om att utforska Nevadas livliga gator och fantastiska landskap bara en flygresa bort.

(Först rapporterad av: Aer Lingus, Date)

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
undefined is not available in your country. Please try:
The Ultimate Power Up Roulette Review: Funktioner, spel och dom
2024-06-04

The Ultimate Power Up Roulette Review: Funktioner, spel och dom

Nyheter