Använda matematik för att spela roulette

Hur man vinner

2021-08-04

Att spela roulette kan vara så enkelt som att välja vilket nummer som helst och hoppas att bollen landar på den efter att roulettehjulet slutar vrida. Att använda matematiska principer kan dock bidra till att förbättra spelarens chans att vinna. Dessutom behöver matematiken som används i en roulette-strategi inte vara komplicerad. Dessutom tar det inte lång tid att lära sig.

Använda matematik för att spela roulette

Genom att integrera matematik när du lär dig hur man spelar roulettespelare tar redan ett betydande steg när det gäller att bli bättre på spelet. Och därmed blir de närmare att förstå hur man vinner på roulette.

Förhållandet mellan roulette-matematik och odds

Rouletteodds baseras på hur många mellanslag eller nummer som finns på roulettehjulet och hur många av dessa siffror som vinner på spelarens insats. Dessa odds är bland nyckelelementen i ett roulette-spel som spelare kan lära sig.

Ett exempel kan vara att en spelare har 1 i 37 eller 1 på 38 chans att vinna om han eller hon satsar på nummer 23. Beroende på roulettehjulet i spel kommer det att ha antingen 37 eller 38 nummer eller mellanslag. När du satsar på rött är oddsen 18 i 37 eller 18 i 38. Oddsen kan tyckas gynna att slå rött över 23; dock betalar rött bara 1 till 1. Å andra sidan har 23 en utbetalning på 35 till 1.

Översätta rouletteodds till Return and Edge

När en spelare får kunskap om hur rouletteodds funktion, är det lätt att se att huskanten och avkastningen är identiska på en insats på 23 och en insats på röd.

Den enda satsningen som inte erbjuder samma kant och avkastning är en korgsatsning placerad på siffrorna 00 till 3. Detta satsningsalternativ har en lägre RTP och en högre huskant jämfört med andra satsningsalternativ.

Vad kan i genomsnitt hända under ett spinn på 37 snurr på ett roulettehjul med 37 mellanslag om en spelare satsar $ 20 på rött vid varje snurr? Det är en total insats på $ 740. Om spelaren vinner 18 av 37 gånger får han eller hon $ 40 för varje vinnande snurr. Så 18 vinster av 37 skulle betala ut totalt 720 dollar.

Europeisk vs. amerikansk roulette

När du spelar roulette online eller på landbaserade kasinon kommer spelare oftast att stöta på de vanligaste variationerna: europeiska och amerikanska. Europeiska roulette-spel har vanligtvis 37 nummer eller mellanslag medan amerikansk roulette har 38.

Ett av de viktigaste roulette-tipsen att komma ihåg är att spela roulette på bord med 37 siffror eller mellanslag erbjuder en högre chans att vinna på lång sikt. Därför väljer många kunniga spelare ofta europeisk roulette.

Utnyttja regeln i fängelset

En prison kallas en av de viktigaste roulettereglerna att komma ihåg, och med goda skäl. Det kan förbättra rouletteodds avsevärt och göra det möjligt för spelare att få optimal avkastning. En prison-regeln är tillgänglig på French Roulette och andra typer av roulettebord.

Så här fungerar regeln. När en spelare förlorar en satsning på rött eller någon annan satsning som betalar 1 till 1, placeras de pengar han eller hon förlorar i fängelse tills nästa satsning. Om spelaren vinner den efterföljande insatsen får de tillbaka de fängslade pengarna utöver sina vinster på den aktuella insatsen. Att förlora två satsningar i rad är det enda sättet att förlora en satsning med jämna pengar.

7 intressanta roulettfakta som du aldrig visste
2021-12-01